升降機  |  自動梯  |  製造商‧保用者

其它資料  |  關於本網  |  連結區  |  討論區

free website stats program
位置:主頁 --> 討論區
返回列表 發帖

屯門市廣場電梯一問

早前經過屯門市廣場時看到近大家樂那邊被圍板封閉,請問會否要更換原有的 Kone 扶手電梯呢?
喵...

唔會,只係換左底部鏡面板變做裝飾同LED燈,
G來往UG已經開返
Change for the better~

謝謝解答。

另外也順便問一問屯門時代廣場南翼裝修完成了沒有呢?那邊的日立扶手梯應該也要全數更換(根據之前從圍板看到的平面圖)。
喵...

如無意外都同已經裝修果半一樣,係iFE

iFE唔係已經停產的嗎?
p.s.我响深廣高速見過iFE電梯廣告,自稱自己的中文名"快意"
TONY

如無意外都同已經裝修果半一樣,係iFE
Chicken 發表於 2010-12-1 22:18

近期恆基好像喜愛裝 IFE 的扶手電梯,例如去年的九龍行(同樣換走日立)。
喵...

今日行經樓主所講既位置,
UG及1樓原走廊位置,據平面圖,
已經被H&M佔用左,該位置竟裝上兩條扶手電梯,
牌子睇唔到但肯定唔係迅達,
有d似Toshiba,睇黎擁有人係H&M了..

UG及1樓原走廊位置,據,
牌子睇唔到但 ...
Chicken 發表於 2011-1-7 17:50

如果以最後一張相片所見,應該是最新款的富士達,即竹園廣場、頌富廣場新安裝那款。
喵...

UG及1樓原走廊位置,據,
牌子睇唔到但 ...
Chicken 發表於 2011-1-7 05:50 PM

應該唔係東芝黎...宜家新的東芝係呢個樣黎:

H&M已經開幕,係富士達,個人覺得早幾年既版本會好睇d

睇黎擁有人係H&M了
Chicken 發表於 2011-1-7 17:50

今天看過 Form 5 列明的物主是信和,其實各間 H&M 的電梯之物主都不是屬於 H&M,包括:卡佛大廈、太古城中心、朗豪坊等。
喵...